Kylteknik Lessebo

Vi erbjuder hjälp bland annat till dig i Lessebo som behöver hjälp med kylteknik men även mycket annat, läs mer här. När du väljer 212 VVS AB kan du vara säker på att du får högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att överträffa förväntningarna i varje uppdrag. Med vår breda erfarenhet och kompetens inom VVS-branschen kan du lita på att vi hanterar alla dina VVS-utmaningar med precision och noggrannhet.

Vårt team består av erfarna och kunniga VVS-tekniker som har en genuin kärlek till sitt arbete. Oavsett om det handlar om mindre reparationer, underhåll eller större installationer, så tar vi oss an varje projekt med entusiasm och professionalism.

Vilka vi är

Vi är ett etablerat företag som har byggt upp ett starkt rykte inom VVS-branschen genom vårt engagemang för kvalitet, pålitlighet och kundnöjdhet. Vad gör oss unika är vår långa erfarenhet och gedigna kunskap inom VVS-sektorn. Sedan vår grundning har vi arbetat hårt för att ständigt förbättra våra tjänster och följa de senaste trenderna och teknologierna inom VVS.

Kylteknik Lessebo

Vad vi gör

212 VVS AB är ett pålitligt och professionellt VVS-företag som erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster för både privatpersoner och företag. Med vår gedigna erfarenhet och expertis inom VVS-branschen är vi stolta över att vara din fullservicepartner när det gäller alla typer av VVS-arbeten. Vårt tjänsteutbud omfattar installation, underhåll och renovering av VVS-system.

Kylteknik Lessebo

VÅRA TJÄNSTER

Kylteknik Lessebo

Vår erfarna personal har gedigen kunskap och expertis inom kylteknik och kan hjälpa dig med allt från installation och underhåll av kylsystem till reparationer och optimering av befintliga anläggningar.

Luftvärmepump

Är du på jakt efter en pålitlig och erfaren partner för att hjälpa dig med luftvärmepumpar? Då har du kommit rätt! På 212 VVS AB erbjuder vi specialiserade luftvärmepumpstjänster för både företag och privatpersoner.

Rörmokare

Som rörmokare är vi specialiserade på att hantera olika VVS-arbeten, oavsett om det handlar om att fixa en läckande kran, rensa avlopp, installera nya rör eller renovera hela VVS-systemet. Vårt team består av skickliga och kunniga rörmokare som har genomgått omfattande utbildning och har djupgående kunskap om VVS-branschen.

VVS

Vårt erfarna team av VVS-tekniker har gedigen kunskap och expertis inom VVS-branschen. Vi kan hjälpa dig med allt från installation och reparation av VVS-system till underhåll och optimering av befintliga anläggningar. Oavsett om det handlar om små akuta ärenden eller mer omfattande projekt, så är vi redo att ta oss an varje VVS-utmaning med precision och omsorg.

Värmepump

Behöver du hjälp med att välja, installera eller underhålla en värmepump? Då har du kommit till rätt plats! På 212 VVS AB erbjuder vi specialiserade värmepumpstjänster för både privata hushåll och företag. Värmepumpar är ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att hålla din bostad eller arbetsplats varm på vintern och sval på sommaren.

212 VVS AB

LJUNGBYLUND 116, 361 92 Emmaboda
076-010 56 58
Kylteknik Lessebo